Wat kan ik (nog meer) voor je doen?

15 jan 201512 reacties

Mijn eerste blog publiceerde ik op 21 maart 2013. Ik stelde toen de vraag Waar kan ik jou mee helpen?. Sindsdien heb ik blogartikelen geschreven, die antwoord gaven op vragen die jij mij stelde. In 2014 waren de drie meest gelezen blogartikelen:

  1. 3 redenen om heldere overheidsopdrachten te krijgen
  2. Social Media+Overheid = Hottopic!
  3. Samenwerken met de lokale overheid?

Het is echt geweldig om jouw reactie op mijn blogs te lezen. Ik ben heel dankbaar dat jij tijd vrij maakt om op mijn blogartikel te reageren en jouw ideeën met mij en anderen te delen. Omdat ik besef hoe belangrijk jij bent voor mij en dat jij reageert op mijn blogs, heb ik vorig jaar een nieuwe website ontwikkeld. Deze website is er speciaal voor jou. Om te zorgen dat jouw OverheidsIQ wordt vergroot. En dat ik door deze website in staat ben om vragen te beantwoorden. Of  je eenvoudige maar zeer waardevolle tips te geven, zoals bijvoorbeeld in mijn e-book Zo krijg je de overheid als klant! In 2015 wil ik er weer alles aan doen om jou te helpen. Het afgelopen jaar heb ik veel ondernemers weer geholpen om succesvol zaken te doen met de overheid. En ik wil jou ook graag helpen hetzelfde te doen. Dus … vraag ik je waar worstel jij als ondernemer mee wanneer je zaken doet of wilt doen met de overheid? Waar kan ik jou (nog meer) mee helpen? Stel mij een vraag in het commentaarveld hieronder.

  • Plaats 1 vraag per reactie. Als je een tweede vraag wilt stellen, plaats dan een nieuwe reactie.
  • Als jouw vraag er al staat, is het niet nodig om hem nog een keer te plaatsen. Wat je dan doet is reageren op het comment en mij laten weten dat jij het antwoord erop ook wilt weten. Zo zie ik meteen welke vragen het meest populair zijn.
  • Houd tenslotte je vraag kort en algemeen. Bijvoorbeeld, dit zijn een paar goede vragen:

– Hoe kom ik aan tafel bij de lokale overheid? – Hoe werkt een aanbesteding bij de lokale overheid? – Wat zijn de belangrijkste problemen van een lokale overheidsorganisatie? Als je reageert vóór 29 januari 2015, maak je kans op een GRATIS ticket (t.w.v. €1.000,00) voor een Masterclass Verhoog je OverheidsIQ. Ik kan niet wachten om van je te horen en je te mogen ontvangen op zaterdag 7 februari 2015, de eerstvolgende Masterclass Verhoog je OverheidsIQ.

SAMEN VERNIEUWEN WIJ DE OVERHEID!

Hartelijke groet,
Alexander Meijer

PS. Deel dit artikel met je Facebook vrienden en fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ via de share knoppen hieronder, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

GRATIS E-BOOK

Start jouw succesvolle samenwerking
met de overheid nu!

Een e-mail met het e-book is onderweg!

Share This