De uitdaging is om zonder grote budgetten toch veranderingen te realiseren.

Alexander Meijer

Geboren in Apeldoorn in 1973. Ik studeerde Bestuurskunde en Overheidsmanagement aan de Thorbecke Academie in Leeuwarden en Rechten aan de VU in Amsterdam, met als hoofdrichting Staats- en Bestuursrecht. Inmiddels ben ik vader van twee prachtige dochters, die samen met mijn nieuwe samengestelde gezin en sport een belangrijke rol in mijn leven spelen.

Ik werk inmiddels ruim 20 jaar bij de lokale overheid, waarvan 18 jaar op managementniveau bij onder meer de gemeenten Katwijk en Wijdemeren. Vanaf 2009 vervul ik de rol van gemeentesecretaris en algemeen directeur bij verschillende gemeenten. Na de gemeente Naarden (2009) vervulde ik deze rol in de gemeente De Ronde Venen en Amstelveen. De laatste jaren werk ik als interim-manager en adviseur. Sinds april 2017 werk als interim-gemeentesecretaris en algemeen directeur bij de gemeente Heerhugowaard.  Ik ben een expert in het vernieuwen van overheidsorganisaties.

Naast mijn werk als interim-manager/adviseur help ik ondernemers succesvol zaken te doen met gemeenten.

Ik wil een betere wereld creëren met een lokale overheid die aansluit op de wensen van de inwoners. Ik wil ervoor zorgen dat we weer een betrouwbare overheid worden die transparant en integer is.

Ik geloof dat we samen de overheid kunnen vernieuwen.

 

Hartelijke groet,

 

Alexander Meijer

 

GRATIS E-BOOK

Start jouw succesvolle samenwerking
met de overheid nu!

Een e-mail met het e-book is onderweg!