Wil jij weten hoe de gemeente werkt? Meer weten over de gebruiken en tradities binnen de gemeente? En hoe de gemeentelijke organisatie eruit ziet? Succesvol zaken doen met de gemeente, maar heb je nog niet voldoende overheidsIQ?

Dan heb ik voor jou een prachtig aanbod!

Tijdens een training van 4 uur vertel ik je:

  • Wat er leeft bij de gemeente.
  • Hoe de gemeente is ingericht.
  • Welke rol de burgemeester, de raad, het college, de gemeentesecretaris en de griffier spelen en waar zij verantwoordelijk voor zijn.
  • Over het beleid bij de lokale overheid.

Op deze en meer vragen krijg jij antwoord in deze boeiende training.

Normaal gesproken ligt de prijs van een dergelijke cursus of training tussen de 500 en 700 euro, maar jij betaalt helemaal NIETS. Nou ja, niets… Ik vraag een tijdsinvestering van 4 uur van jou. En een tegemoetkoming in de kosten voor koffie, thee en water en de huur van de locatie: €27,00, exclusief BTW. 

Deze minimale investering in tijd en geld levert je waardevolle informatie en de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen aan een ervaren OverheidsExpert.

Ik geef deze training 2 keer per jaar. De eerstvolgende training is:

  • Maandag 25 november 2019, 13-17u
  • Maandag 22 juni 2020, 13-17u

De gratis training is in het Hotel Van der Valk Oostzaan-AmsterdamEen week van tevoren krijg je een e-mail met de laatste informatie.

Vul hiernaast (of hieronder op mobiel) je gegevens in om je aan te melden.

Ik wil graag in 4 uur leren hoe de gemeente werkt, zodat ik mijn OverheidsIQ verhoog en ik succesvoller zaken kan doen met de gemeente.

GRATIS E-BOOK

Start jouw succesvolle samenwerking
met de overheid nu!

Een e-mail met het e-book is onderweg!