Weet jij waardoor jij als ondernemer niet aan tafel komt bij de lokale overheid?

29 jan 20150 Reacties

Veel ondernemers willen graag zaken doen met de lokale overheid, maar het lukt hen niet om aan tafel te komen. Ze maken veel fouten en kennen de lokale overheid onvoldoende. Als jij serieus overweegt zaken te willen doen met de lokale overheid, print dan de onderstaande lijst en hang hem ergens voor je neus, zodat jij niet dezelfde fouten maakt:

Fout 1 Richt je in de acquisitie op de verkeerde persoon.

Fout 2 Probeer in een drukke agenda te komen onder het mom van kennismaken of kopje koffie drinken.

Fout 3 Bereid je niet voor op je eerste gesprek.

Fout 4 Verknal je eerste gesprek.

Fout 5 Weet niet hoe de organisatie of lokale overheid precies in elkaar zit.

Fout 6 Weet niet wat het grootste probleem is dat die overheidsorganisatie liever gisteren dan vandaag opgelost zou moeten hebben.

Fout 7 Maak je expertise in het vervolgproces niet waar.

Je weet nu wat je NIET moet doen als je WEL aan tafel wilt komen. De voorbeelden uit de praktijk zijn echt geen uitzondering, maar eerder regel. In mijn e-Book Zo krijg je de overheid als klant! heb ik deze zeven belangrijkste fouten uitgebreider voor je opgeschreven.

Denk even na en beschrijf in het commentaarveld hieronder één van jouw terugkerende problemen, uitdagingen of frustraties, waardoor jij vermoed dat jij niet aan tafel komt bij de lokale overheid. Als dank voor jouw bijdrage aan deze conversatie nodig ik je uit voor een GRATIS Q&A sessie via GoogleHangout op maandag 9 februari 2015 van 20.00 tot 21.00 uur, zodra jij jouw reactie hebt geplaatst.

Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

SAMEN VERNIEUWEN WE DE OVERHEID!

Hartelijke groet,
Alexander Meijer

PS Vergeet niet dit blogartikel te delen met jouw netwerk, door op de Facebook, LinkedIn, Twitter of Google+ share-knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

GRATIS E-BOOK

Start jouw succesvolle samenwerking
met de overheid nu!

Een e-mail met het e-book is onderweg!

Share This