Jouw feedback is belangrijk!

7 mei 201534 reacties

Ontvang je al een tijdje mijn e-mails?

Ongetwijfeld heb je dan gehoord over de Gratis Training Hoe Werkt De Gemeente? van mij of van je vrienden of collega’s. Maar als jij nog nooit de kans hebt gepakt om zelf deel te nemen aan de netwerkbijeenkomst …

… dan is dat voor mij aanleiding om te denken dat ik iets verkeerd doe.

Opvallen bij lokale overheid

Want het is een geweldige 4 uur durende training over hoe de lokale overheid werkt, hoe zij is ingericht en wat er leeft. De bijeenkomst is voor ZZP-ers en kleine adviesbureaus die hun expertise willen laten opvallen bij lokale overheden en zich willen onderscheiden ten opzichte van hun concurrentie.

De netwerkbijeenkomst is niet geweldig omdat ik het zeg, maar omdat tientallen deelnemers hun testimonials en succesverhalen online hebben gedeeld. Hier vind je hun ervaringen.

Training en netwerken

En deelnemen aan de gratis training Hoe Werkt De Gemeente? kost je bijna niets.

Ik vraag slechts €47 voor een eenvoudige maaltijd met 1 alcoholvrij drankje en koffie/thee. Daarvoor krijg je een vier uur durende training plus een geweldige gelegenheid om te netwerken. Ik beloof dat je tenminste 1 waardevol contact overhoudt en met boordevol waardevolle informatie naar huis gaat.

Dus…

Ben je ZZP-er of heb je een klein adviesbureau? En wil jij zaken doen met de overheid?

Ik help je graag om zichtbaar te worden bij overheidsklanten EN jouw omzet te zien groeien.

Maar als er iets is wat ik kan doen aan de redenen waarom je deze goedkope, risicoloze kans niet grijpt, ben ik daar heel benieuwd naar.

Laat me weten wat ik verkeerd doe of wat ik kan verbeteren, zodat ik meer ZZP-ers en kleine adviesbureaus kan helpen met het zichtbaar maken van hun expertise aan overheidsklanten.

Dus, alsjeblieft…

Beschrijf in het commentaarveld hieronder jouw redenen om NIET aan de netwerkbijeenkomst deel te nemen en wat jou zou helpen om het WEL te doen.

Als tegenprestatie krijgen de eerste vijf geplaatste reacties een prachtig CADEAU.

Dank je wel voor jouw tijd en moeite.

SAMEN VERNIEUWEN WIJ DE OVERHEID!

Hartelijke groet,

Alexander Meijer

GRATIS E-BOOK

Start jouw succesvolle samenwerking
met de overheid nu!

Een e-mail met het e-book is onderweg!

Share This